✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Draaj
Draaj

Geef jouw eigen Draaj aan de objecten van Karim

De collectie van DRAAJ bestaat uit ambachtelijk vervaardigde objecten, ontworpen door de Utrechte kunstenaar, houtdraaier en muzikant Karim Eharruyen. Met liefdevolle toewijding werkt hij in zijn atelier bij Houtzaagmolen De Ster aan deze objecten. DRAAJ is de nieuwe collectie naam. De eerste vogels van Karim zijn ook bekend als Buliq birds.

Karim ziet zichzelf niet als bedenker, maar als ontdekker van al bestaande vormen en structuren. Hij wil geen betekenis opleggen, maar slechts doorgeven. Hij nodigt jou uit om vrij te spelen met de objecten, de vormen te voelen, ze letterlijk naar je hand te zetten. Je mag er jouw eigen DRAAJ aan geven.

In 2002 begon Karim te werken met hout als basismateriaal voor zijn objecten. Door te experimenteren met verschillende technieken en vormen ontstond na enige tijd het object: twee balancerende ronde vormen die samen een vogel vormen. De kopjes zitten los op het lijfje en kunnen aan elke stemming uitdrukking geven; zo kan hij met een verwonderde blik, of ingetogen kijken.

Karim werkt onder andere met eiken, esdoorn, kokos en olijfhout. Al het hout is  afkomstig van een FSC gecertificeerde  houthandel of hergebruikt.
Weergave:
 


Bezig met laden...
DRAAJ Trompet Vogelobject - Esdoorn
Mooi vogelobject van DRAAJ, de "Trompet". Het kopje balanceert vrij op het lijfje en kan op heel veel manieren geplaatst worden. In verschillende houtsoorten...
30,81 39,00 incl. btw
DRAAJ Vogelobject - Eiken
Mooi klein vogelobject van Draaj . Het kopje balanceert vrij op het lijfje en kan op heel veel manieren geplaatst worden. In verschillende houtsoorten...
30,81 39,00 incl. btw
DRAAJ vogelobject - Esdoorn
Mooi klein vogelobject van DRAAJ (voorheen Buliq). Het kopje balanceert vrij op het lijfje en kan op heel veel manieren geplaatst worden. In verschillende...
30,81 39,00 incl. btw
DRAAJ Vogelobject groot - Walnoot
De grote uitvoering van het Draaj Vogelobject in Walnoot. Het kopje balanceert vrij op het lijfje en kan op heel veel manieren geplaatst worden.
78,21 99,00 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw