nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Jaswig StandUp Nomad 2.0 - sta bureau

Het sta bureau is bezig aan een flinke opmars. Het duurde echter even voordat we er één hadden gevonden met een sterk ontwerp. Nu is daar de JASWIG StandUp Nomad 2.0 van Jaswig en die is super!

Standaard levertijd

1-2 dagen ( voor 18:00 besteld morgen in huis)

€ 350,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Jaswig; StandUp while you work! 


Dit Jaswig bureau is een uitstekende keuze als je zoekt naar een gezonde werkplek. Langdurig (meer dan 4 uur) achter een bureau zitten is ongezond. Daar zijn inmiddels verschillende studies over verschenen. Regelmatig staan en bewegen is belangrijk om de bloedsomloop niet te belemmeren. Bij staand werken is de instelbaarheid van juiste hoogte belangrijk (gebogen armen in 90 graden op blad) en dien je je beenpositie af te kunnen wisselen.

Jaswig heeft met de StandUp Nomad een houten, in hoogte verstelbare, werkplek gecreëerd. Geschikt voor thuis, op kantoor of als flexplek. Het bureau is lokaal geproduceerd in de EU met gebruik van duurzaam geproduceerd hout.


De hoogste is manueel aan te passen van 93 naar 122 cm in 9 clicks. Elke stap is ongeveer 3.2 cm, waardoor mensen van 150 cm tot 200 cm de juiste stahoogte zal vinden. 

Het StandUp sta-bureau kan gebruikt worden voor individueel werk (emails behandelen, aantekeningen maken tijdens bellen etc.) maar ook als tafel voor een staand overleg. Staand werken geeft meer energie en geeft meer focus. Staand brainstormen aan de Jaswig is dus een prima idee!  

Start met 30 min staan en 30 min zitten (bijvoorbeeld op een barkruk) en bouw het staan zo uit. Verwissel regelmatig van positie door de voetsteun te gebruiken en van been te wisselen. Zorg voor beweging tussendoor en laat je armen regelmatig op het blad leunen.

Specificaties StandUp Nomad 2.0:
  • 55 cm diep x 83 cm breed, hoogte van 93 tot 122 cm
  • meer stabiel ontwerp
  • easy cable management
  • docking station voor mobiele telefoons, tablets en de ScreenUp 2.0 (nieuw, niet bijgeleverd)
  • geupdate manual
  • Wordt geleverd als plat pakket, eenvoudige montage vereist.
 

Materiaal: FSC-gecertificeerd berken multiplex

Bijzonderheden: in 9 hoogtes verstelbaar met de hand via click systeem, ergonomische voetensteun, opbergruimte onder het blad, werkblad met laminaatlaag en naturel.

 

 

Jaswig,

Bestaat uit een groep reislustige creatieve vrienden met dromen en ideëen over nieuwe producten en business kansen die bijdragen aan een beter leven. Met Jaswig hebben ze ideëen en krachten voor het eerst echt kunnen bundelen. Met Jaswig is van de tekentafel tot einde levenscyclus van het product nagedacht over gezondheid, productiviteit en duurzaamheid. Ofwel hoe we ons beter kunnen voelen, productiever en creatiever kunnen zijn en meer plezier hebben terwijl me gebruik maken van een duurzaam product, met een minimale belasting voor ons milieu en er ook goed uitziet!    

Jaswig: "Our philosophy reflects in every aspect of our company, resulting in a durable, human-centered and environmentally-conscious business, products, and relationships."

 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW