nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Jaswig

Jaswig sta-bureau staat voor een gezonde werkomgeving


Jaswig is opgebouwd door een hechte reislustige vriendengroep met meerdere disciplines aan boord vanuit de behoefte een gezonde werkomgeving te creëren. Niet de hele dag achter een beeldscherm zitten maar de mogelijkheid om te bewegen, te staan en op eenvouidge wijze een bureau in hoogte te verstellen of ergens anders neer te zetten.
Vanaf de start was het voor Jaswig ook direct duidelijk dat voor hun sta bureaus duurzaam produceren, vervoeren en materiaal geen loze woorden moesten zijn en daarom zijn alle stappen goed doordacht. Of het nu gaat om het FSC keurmerk, de plek van productie of de wijze waarop het bureau vervoerd kan worden (plat en bij voorkeur per bike koerier). 


De Jaswig waarden zijn gebaseerd op EENVOUD in levensstijl, het bouwen van een GEMEENSCHAP en VERANTWOORDELIJK handelen, het effect van onze keuzes op onze omgeving begrijpen.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Jaswig StandUp Nomad 2.0 - sta bureau
Het sta bureau is bezig aan een flinke opmars. Het duurde echter even voordat we er één hadden gevonden met een sterk ontwerp. Nu is daar de JASWIG StandUp...
360,00 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW