nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Sitis


"Let's create less but better"


Sitis is een fabrikant en verdeler van meubilair voor projecten en voor bedrijven. Zij bieden efficiënte en elegante ontwerpen aan en maken hoofdzakelijk stoelen, tafels en oplossingen op maat. 

Sitis heeft tevens De Recto Verso ontwerpen van Emmanuel Gardin van Linadura overgenomen. Deze bureaus hebben inmiddels de naam Uffi meegekregen maar het mooie ontwerp is in stand gehouden. 

Het ontwerp van het Uffi bureau is gebasseerd op innovatieve productiemethoden, het resultaat van een goede synergie tussen ingenieurs en ontwerpers. Er is veel tijd besteed aan het simplificeren van productieprocessen alswel het lokaal produceren.
 Het bureau kent zijn basis in een gebogen aluminium blad. De werkwijze maakt dat er nieuwe vormen gemaakt kunnen worden die tot nu toe niet met de bestaande methoden bereikt konden worden. 

 "Als een object twee anderen kan vervangen dan past het beter bij onze behoeftes en draagt dat bij aan een vermindering van overconsumptie, aldus geestelijk vader Gardin." 
Weergave:
 


Bezig met laden...
Sitis Uffi vrijstaand bureau (voorheen Linadura Recto Verso)
Het Sitis Uffi Bureau is van gebogen aluminium. Mooi in eenvoud en functionaliteit maar bovenal helemaal anno nu! Deze uitvoering is vrijstaand.
790,00 incl. btw
Sitis Uffiduo dubbel bureau (voorheen Linadura Recto Verso)
Sitis Uffiduo is een dubbel bureau van gebogen aluminium. Mooi in eenvoud en functionaliteit maar bovenal helemaal anno nu! Deze uitvoering is zeer geschikt...
1.530,00 incl. btw
Sitis Uffidura wandbureau (voorheen Linadura Recto Verso)
Sitis Uffidura is een wandbureau van gebogen aluminium. Het is mooi in eenvoud en functionaliteit maar bovenal helemaal anno nu!
790,00 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW