nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00

"Let's create less but better"


Het Belgische Linadura legt zich toe op de productie en verkoop van eigentijds design, dat bijdraagt aan de kwaliteit van onze woon- en leefomgeving.

Hun producten komen tot stand door gebruik te maken van innovatieve productiemethoden, het resultaat van een goede synergie tussen ingenieurs en ontwerpers. Er wordt groot belang gehecht en tijd besteed aan het simplificeren van productieprocessen alswel het lokaal produceren van duurzame meubels en items die zowel functioneel als een bron van inspiratie zijn. Linadura produceert alleen in Begie om daar bij te dragen aan de werkgelegenheid.


De Recto Verso bureaus zijn ontworpen door Emmanuel Gardin (hij is tevens cratief directeur van Linadura). De collection kent zijn basis in gebogen aluminium blad. De werkwijze maakt dat er nieuwe vormen gemaakt kunnen worden die tot nu toe niet met de bestaande methoden bereikt konden worden. 

Gardin's metaforische visie leidt tot creaties die andere gebruiksmogelijkheden of andere uiterlijkheden hebben. Hij maakt graag objecten of producten die meerdere functies of mogelijkheden hebben. "Als een object twee anderen kan vervangen dan past het beter bij onze behoeftes en draagt dat bij aan een vermindering van overconsumptie." 

Gardin maakt graag intelligente producten die heel goed aansluiten op de behoeftes van de moderne (bewuste) mens. Hij maakt producten van duurzame, milieubewuste grondstoffen: hout, aluminium, glas etc.  

"Laten we minder maar beter maken", aldus Gardin. Zijn propositie is de impact van productie te verminderen en ons aandacht te verhogen voor efficiente duurzame producten. 
 
Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW