nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Palomino Blackwing Volumes Vol. 54

De special editions van de wereldberoemde Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit zijn de Blackwings volume 54 "The Exquisite Corpse Pencil"" van Maart 2018, per doosje van 12.

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

€ 39,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Blackwing Volumes 54 "The Exquisite Corpse Pencil"

De Blackwing 54 is een eerbetoon aan het surrealisme en creatieve oefeningen die ons dwingen verder te kijken dan ons beperkte persoonlijke perspectief. Palomino Blackwing heeft dit potlood ontworpen met het "spel" Exquisite Corpse. Exquisite Corpse is een techniek om gezamelijk een verhaal, tekening of ander voorwerp te creeren. Iedere deelnemer aan dit proeject heeft los van elkaar een onderdeel van de potlood ontworpen en later is dit samengevoegd met als resultaat de Volumes 54.  Het nummer 54 is een knipoog naar 54 rue due Chateau in Parijs, de geboorteplaats van Exquisite Corpse.


Elke Blackwing Volumes set heeft 12 potloden. De Blackwing Volumes 54 is een Firm potlood net als de Blackwing 602.

Verkrijgbaar in special edition box als set van 12 stuks
Grafiet: firm

Bekijk de complete Palomino Blackwing collectie hier

 

Blackwings


Het verhaal van de Blackwing potloden begon in de jaren 30 toen de Blackwing 602 werd geintroduceerd door Eberhard Faber. In 1998, na verschillende overnames, werd het product niet langer gemaakt. De Blackwing had toen echter al een enorme track record bij artisten, musici en wetenschappers die op Ebay grif 40 dollar per potlood wilden betalen. In 2010 herintroduceerde Palomino, een bedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de potloden business, de Blackwing op de markt. De beste materialen worden voor dit potlood gebruikt.


De slogan van de Blackwing is “Half the Pressure, Twice the Speed”, dat komt door het grafiet dat in de kern van dit potlood zit. Daarbij is de gum om een eenvoudige wijze te verwijderen en weer te vervangen door een nieuwe. In onze webshop kun je de gummetjes in meerdere kleuren los bij bestellen en daarmee jouw Blackwing persoonlijk maken.  


 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW