nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis
0
Winkelwagen
€ 0,00
Palomino Blackwing Volumes Vol. 3

De Blacking Volume. Deze special editions van de Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit is de Volume 3 en een eerbetoon aan aan Revi Shankar. 12 per doosje

Standaard levertijd

1-2 dagen voor 18:00 besteld morgen in huis

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Blackwing Volume 3 "a tribute to Revi Shankar"


De Blackwing 3 is een eerbetoon aan Ravi Shankar op zijn 100ste verjaardag. Het heeft ons extra Firm grafiet en een matte kurkuma-afwerking met een patroon geïnspireerd op een van Ravi's iconische sitars. Het patroon kenmerkt prominent de ॐ (Om), een heilig Sanskriet symbool met drie fonetische componenten die correleren met de wakende, droom- en onbewuste staat van zijn.

In juni 1966 ontmoette George Harrison maestro Ravi Shankar in Bath, Engeland. Harrison vroeg Ravi om hem te leren hoe hij de sitar moest spelen, een taak waar Ravi pas na veel aarzeling mee instemde. Hun samenwerking zorgde voor een explosie in de populariteit van klassieke Indiase muziek en cultuur in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.


Een deel van elk verkocht pakket zal ten goede komen aan de Ravi Shankar Foundation en hun missie om 'de diversiteit van culturen en rijkdom van hun kunsten te behouden'.Elke Blackwing Volumes set heeft 12 potloden. 


Bekijk de complete Palomino Blackwing collectie hier

 

Blackwings


Het verhaal van de Blackwing potloden begon in de jaren 30 toen de Blackwing 602 werd geintroduceerd door Eberhard Faber. In 1998, na verschillende overnames, werd het product niet langer gemaakt. De Blackwing had toen echter al een enorme track record bij artisten, musici en wetenschappers die op Ebay grif 40 dollar per potlood wilden betalen. In 2010 herintroduceerde Palomino, een bedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de potloden business, de Blackwing op de markt. De beste materialen worden voor dit potlood gebruikt.


De slogan van de Blackwing is “Half the Pressure, Twice the Speed”, dat komt door het grafiet dat in de kern van dit potlood zit. Daarbij is de gum om een eenvoudige wijze te verwijderen en weer te vervangen door een nieuwe. In onze webshop kun je de gummetjes in meerdere kleuren los bij bestellen en daarmee jouw Blackwing persoonlijk maken.  


 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW