nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Palomino Blackwing Volumes Vol. 4

De Blacking Volume. Deze special editions van de Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit is de Volume 4 en een eerbetoon aan aan Mars en de komende rover-missie. 12 per doosje

Standaard levertijd

1-2 dagen voor 18:00 besteld morgen in huis

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Blackwing Volume 4 "a tribute to Mars"


De Blackwing Volume 4 is uitgebracht als eerbetoon aan Mars en de aankomende Rover Missie. 
In 2020 zal de NASA een rover naar Mars sturen om te zoeken naar bewijs van het leven van het oude Mars terwijl hij technologieën test voor toekomstige menselijke expedities. Voor het maken van de concepttekeningen van de robotarm gebruikte het ontwerpteam Blackwingpotloden.Elke Blackwing Volumes set heeft 12 potloden. De Blackwing Volume 4 is een Soft hardheid potlood. Het heeft een roestkleurige lak en een afwerking met zandtextuur, geïnspireerd op het oppervlak van de vierde planeet. Voor het eerst is de Volumes editie uitgevoerd met een "dune Bronzen" gumhouder.

Verkrijgbaar in special edition box als set van 12 stuks
Grafiet: Soft

Bekijk de complete Palomino Blackwing collectie hier

 

Blackwings


Het verhaal van de Blackwing potloden begon in de jaren 30 toen de Blackwing 602 werd geintroduceerd door Eberhard Faber. In 1998, na verschillende overnames, werd het product niet langer gemaakt. De Blackwing had toen echter al een enorme track record bij artisten, musici en wetenschappers die op Ebay grif 40 dollar per potlood wilden betalen. In 2010 herintroduceerde Palomino, een bedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de potloden business, de Blackwing op de markt. De beste materialen worden voor dit potlood gebruikt.


De slogan van de Blackwing is “Half the Pressure, Twice the Speed”, dat komt door het grafiet dat in de kern van dit potlood zit. Daarbij is de gum om een eenvoudige wijze te verwijderen en weer te vervangen door een nieuwe. In onze webshop kun je de gummetjes in meerdere kleuren los bij bestellen en daarmee jouw Blackwing persoonlijk maken.  


 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW