nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Palomino Blackwing Starting point Gift Set

De Blackwing Starting Point Gift Box is een luxe doos met daarin 4 verschillende Blackwing potloden, 2 point guards, 20 gummetjes en een zwarte long point puntenslijper.

Standaard levertijd

1-2 dagen voor 18:00 besteld morgen in huis

€ 54,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Blackwing Starting Point Gift Set


Deze Starting Point set is de ideale manier om kennis te maken met de Blackwing Collectie. Van elk type Blackwing potlood zit er 1 in deze doos. Daarnaast krijg je 2 point guards, 10 zwarte en 10 witte gummetjes en de Blackwing Long Point Sharpener puntenslijper. Ook is dit natuurlijk een leuk cadeau voor iemand die graag tekent of schrijft.


Blackwings


Het verhaal van de Blackwing potloden begon in de jaren 30 toen de Blackwing 602 werd geintroduceerd door Eberhard Faber. In 1998, na verschillende overnames, werd het product niet langer gemaakt. De Blackwing had toen echter al een enorme track record bij artisten, musici en wetenschappers die op Ebay grif 40 dollar per potlood wilden betalen. In 2010 herintroduceerde Palomino, een bedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de potloden business, de Blackwing op de markt. De beste materialen worden voor dit potlood gebruikt.


De slogan van de Blackwing is “Half the Pressure, Twice the Speed”, dat komt door het grafiet dat in de kern van dit potlood zit. Daarbij is de gum om een eenvoudige wijze te verwijderen en weer te vervangen door een nieuwe. In onze webshop kun je de gummetjes in meerdere kleuren los bij bestellen en daarmee jouw Blackwing persoonlijk maken.  
 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW