nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis
0
Winkelwagen
€ 0,00
Pikaplant Jar Calathea Concinna

Verzendklaar! Breng meer groen in je leefomgeving met de Pikaplant Jar. Planten maken een mens gelukkiger en creatiever en nu zijn ze nog eens gemakkelijk te onderhouden ook.

Verwachte levertijd

tijdelijk_uitverkocht

€ 59,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Pikaplant Jar Calathea concinna

 

Breng meer groen in je leefomgeving. Een ruimte rijk aan planten is namelijk goed voor de mens. Onderzoek toont aan dat planten een mens gelukkiger en creatiever maken en Pikaplant maakt het nu wel heel aantrekkelijk met deze zelfvoorzienende plant in een hermetisch afgesloten stolp.

In deze Pikaplant Jar zit een 
Calathea concinna plantje. We hebben Jars met veschillende soorten planten. De plantjes in de jar worden voorzien van water en voedingsstoffen voordat ze hermetisch worden afgesloten in de glazen stolp. Het water, de voedingsstoffen en zuurstof in de Pikaplant Jar worden door de planten hergebruikt. De potten bootsen het vochtige biotoop van de natuurlijke leefomgeving van de plant na. 

Verzorgingstip: Pikaplant kan zo'n beetje op elke plek wel gedijen maar niet in rechtstreeks zonlicht. Dan wordt het te warm onder het glas en kan de plant schade ondervinden.

Pikaplant vindt kwaliteit zeer belangrijk. Met veel zorg worden de planten 'gebottled'. Mocht er nu toch iets mis zijn dan geeft Pikaplant 3 maanden garantie op plant en pot.

De plant kan veilig verstuurd worden. 

"Verzending alleen mogelijk wanneer de temperatuur boven 0°C is gedurende het transport"

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW