nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Rafa-kids

Rafa-kids

Waar RaFa-kids voor staat


RaFa-kids is onstaan vanuit een gedeelde droom van twee gedreven architecten, die hun ziel en zaligheid leggen in alles wat ze doen. Agata neemt de esthetische kant van de ontwerpen voor haar rekening. Arek is het technische brein van het duo. Door hun verschillende interesses en vaardigheden worden hun ontwerpen doorgaans stevig besproken en geanalyseerd. Ze nemen daar de tijd voor en houden van dit proces.

De kennismaking met het ontwerpen van kinderen valt samen met de komst van hun twee zonen, Frank en Robert. Agata en Arek wilden mooie en kwalitatief hoogwaardige producten voor hun ontwerpen.
Het eerste ontwerp was een bed voor hun oudste zoon. Zij kregen daar zoveel positieve reacties en verzoeken op dat ze besloten voor hun droom te gaan en een klein bedrijf startten.

RaFa bestaat uit de eerste letters van alle familieleden. Hun missie is om goede en betaalbare design-objecten voor kinderen te maken van hoge kwaliteit.

Rafa-kids hanteert voor haar meubels de EU safety standards. Zij zijn erg begaan met de gezondheid en veiligheid van kinderen en kiezen voor duurzame materialen voor kinderen. Kwalitatief duurzaam geproduceerd Europees berken multiplex was een natuurlijk keuze voor Rafa-kids. Door gebruik te maken van de nieuwste C.N.C. (Computer Numerically Controlled) technologie kan Rafa-kids materiaal zeer efficient gebruiken en wordt de hoeveelheid restmateriaal tot bijna nul gereduceerd. Weergave:
 


Bezig met laden...
Rafa Kids B Bench Bankje 90 cm whitewash LAATSTE!
De B bench is een multifunctioneel bankje van Rafa Kids. Hij past onder een hoogslaper maar is solo ook prachtig. Dit is de uitvoering van 90 cm breed.
196,00 245,00 incl. btw
Rafa Kids B Table - Bureau OP=OP
De B table is een prachtig bureau van Rafa Kids en een perfecte combinatie met de BB bench. Het tafelblad is aan twee kanten te gebruiken. We verkopen onze...
296,25 395,00 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW