nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Slide-Art


SIY (slide it yourself) meubels van Slide Art


Slide-Art maakt kunstige meubels die ook heel functioneel in gebruik zijn en mooi om te zien. Bij Slide-Art geen ingewikkelde productnamen. De functie is de productnaam; De Stoel, De Tafel etc. 

Slide-Art gebruikt eerlijk en eenvoudig materiaal (berken multiplex met een toplaag) en creëert met zo weinig mogelijk elementen een mooi meubel, dat is vanaf het begin de uitdaging. Het begon met De Stoel en het eind van de gestaag groeiende collectie is nog niet in zicht. Slide-Art slaagt er in om steeds nieuwe producten te creëren, die je in elkaar kunt zetten zonder spijker, schroef of lijm.

In de fabriek in Nederland produceert Slide-Art meubels met het grootste respect voor het milieu. Heel laag in CO2 in transport, heel weinig afval en zo duurzaam mogelijk hout, dat na zijn levenscyclus als biomassa gebruikt kan worden om energie te genereren. Slide-Art toont maatschappelijke betrokkenheid door in het team tevens mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te nemen. Weergave:
 


Bezig met laden...
Slideart Bureau EVO
Dit bureau van SlideArt schuif je zelf in elkaar, zonder schroef of lijm! En nog mooier: het is op twee hoogtes te gebruiken en daarmee geschikt voor...
437,00 incl. btw
Slideart FUNC Stoel
De FUNC Stoel van SlideArt . Ook dit stoeltje van Slide Art zet je in elkaar zonder schroef of lijm en is verkrijgbaar in 3 kleuren.
157,00 incl. btw
Slideart kinderbankje
Dit kinderbankje van SlideArt de " Sofa TWO Kids" past achter het bureau (met blad op laagste stand) of bij elke kindertafel. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
179,00 incl. btw
Slideart Kinderstoel
Dit kinderstoeltje van SlideArt is een kleine versie van de volwassen uitvoering. Ook dit stoeltje van Slide Art zet je in elkaar zonder schroef of lijm en...
119,50 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW