✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Midori /

Traveler's notebook - Post-it velletjes refill 022

Traveler's notebook - Post-it velletjes refill 022

Een Traveler's notebook is een must voor elke (reislustige) schrijver. Dit unieke journaal kun je helemaal inrichten zoals jij wilt. Er zijn maar liefst 24 refills beschikbaar.

Standaard levertijd

1-2 dagen. Voor 18:00 besteld morgen in huis

€ 12,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Traveler's notebook sticky notes


The Sticky Notes refill 022 is een handig klein boekje met verschillende soorten post it velletjes, handig om opmerkingen op kwijt te kunnen, om te highlighten, een pagina te markeren, of een boodschappenlijstje te maken. In het boekje zitten 8 verschillende maten; een grote met ruitjes, een blokje met het logo van traveller's notebook er op, drie verticale blokjes met de grijze 'dip' en drie horizontale blokjes met rechthoekige velletjes.

Sommigen zijn dus heel geschikt om te indexeren, anderen voo memo's en dan heb je ook nog een kleine to-do lijst. De blokjes zitten op en plastic basis zodat je het, net als de ander refills in z'n geheel kan toevoegen in de agenda, op dezelfde manier als de zipper case(007).

1 set sticky notes bestaat uit: 
8 blokjes met 30 velletjes

 

Traveler's notebook

De Travelers Notebook van het Japanse Travelers Company is een mooie handgesneden leren kaft die je zelf kunt vullen met jouw selectie van de 24 navullingen die beschikbaar zijn. Voor je persoonlijk reisjournaal, zakelijke of persoonlijke notities enz enz. En zoals veel van de producten van Travelers Company wordt ook deze notebook mooier met de tijd.

Lees het complete verhaal van de Travelers Notebook en hoe je hem gebruikt hier.

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw