Let Op, door grote drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Midori - Traveler's Company /

Traveler's notebook - Accordion Fold Paper (B-Sides & Rarities)

Traveler's notebook - Accordion Fold Paper (B-Sides & Rarities)

TRC Limited Edition 2021: B-side & Rarities! De Accordion Fold paper is dik papier (geschikt voor waterverf) dat in 13 delen is opgevouwen. Heel geschikt voor roadmap of weekverslag in woord en beeld.

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 8,00
Prijs per stuk

 

Variatie: Traveler's notebook - Accordion Fold Paper (B-Sides & Rarities)
Aantal: 
Bestellen

TRC B-Sides & Rarities Accordion Fold Paper


Met deze nieuwe limited edition uitgaves geeft het TRC team een kijkje achter de schermen. Ze laten ons iets zien van hun design proces, van de ideëen en producties die het de afgelopen 15 jaren net niet hebben gehaald, en allen stuk voor stuk uniek zijn in hun functie. De B Sides & Rarities is een spannende compilatie van bijzondere refills, die, net als bij producties van muzikanten, nu alsnog gebundeld en uitgegeven worden (en dan alsnog razend populair kunnen worden!)   

Deze refill is als een muizentrappetje in en uit te vouwen. Er zijn uiteindelijk 13 delen te gebruiken. Het papier is hetzelfde papier als refill 027 dat voor aquarellen geschikt is, waardoor je met veel materialen kan werken op dit papier. Teken, schilder, schrijf, plak en maak je eigen verhaal of reisplan op deze acoordion fold refill.


Traveler's notebook

De Travelers Notebook van het Japanse Travelers Company is een mooie handgesneden leren kaft die je zelf kunt vullen met jouw selectie van de 24 navullingen die beschikbaar zijn. Voor je persoonlijk reisjournaal, zakelijke of persoonlijke notities enz enz. En zoals veel van de producten van Travelers Company wordt ook deze notebook mooier met de tijd.

Lees het complete verhaal van de Travelers Notebook en hoe je hem gebruikt hier.​

 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW