Let Op, door grote drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Midori - Traveler's Company /

Traveler's notebook - Cotton Zipper Case olive green (B-Sides & Rarities)

Traveler's notebook - Cotton Zipper Case olive green (B-Sides & Rarities)

TRC Limited Edition 2021: B-side & Rarities! Deze van gewaxt katoen zipper case zal een zeer geliefde extra worden in jouw Traveler's Notebook!

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 50,00
Prijs per stuk

 

Variatie: Traveler's notebook - Cotton Zipper Case olive green (B-Sides & Rarities)
Aantal: 
Bestellen

TRC B-Sides & Rarities Cotton Zipper Case


Met deze nieuwe limited edition uitgaves geeft het TRC team een kijkje achter de schermen. Ze laten ons iets zien van hun design proces, van de ideëen en producties die het de afgelopen 15 jaren net niet hebben gehaald, en allen stuk voor stuk uniek zijn in hun functie. De B Sides & Rarities is een spannende compilatie van bijzondere refills, die, net als bij producties van muzikanten, nu alsnog gebundeld en uitgegeven worden (en dan alsnog razend populair kunnen worden!)   

De cotton zipper case is een fantastisch mooie aanvulling voor jouw traveler's notebook maar kan ook separaat gebruikt worden. Het linkergedeelte bevat een vak met rits en het het rechtergedeelte een vak met flap en 3 kleinere vakken voor betaalkaarten of andere pasjes. Echt bedoeld om je belangrijke items in te bewaren (tickets, rijbewijs, geld etc.). De zipper case is gemaakt door ambachtslieden uit de buurt van Tokio van materiaal dat lokaal geproduceerd wordt: parafinne gewaxt katoen. De textuur verandert tijdens het gebruik en wordt steeds karaktervoller. 

Verkrijgbaar in roestoranje en olijfgroen. Slechts een beperkte voorraad beschikbaar.


Traveler's notebook

De Travelers Notebook van het Japanse Travelers Company is een mooie handgesneden leren kaft die je zelf kunt vullen met jouw selectie van de 24 navullingen die beschikbaar zijn. Voor je persoonlijk reisjournaal, zakelijke of persoonlijke notities enz enz. En zoals veel van de producten van Travelers Company wordt ook deze notebook mooier met de tijd.

Lees het complete verhaal van de Travelers Notebook en hoe je 'm gebruikt hier.​

 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW