Let Op, door grote drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Midori - Traveler's Company /

Traveler's notebook - Message Card (B-Sides & Rarities)

Traveler's notebook - Message Card (B-Sides & Rarities)

TRC Limited Edition 2021: B-side & Rarities! De Message Card refill bestaat uit 20 kleine en 15 grotere kaartjes, die door een geperforeerde rand goed zijn uit te scheuren.

Standaard levertijd

1-2 dagen. Voor 18:00 besteld morgen in huis

€ 11,00
Prijs per stuk

 

Variatie: Traveler's notebook - Message Card (B-Sides & Rarities)
Aantal: 
Bestellen

TRC B-Sides & Rarities Message Cards


Met deze nieuwe limited edition uitgaves geeft het TRC team een kijkje achter de schermen. Ze laten ons iets zien van hun design proces, van de ideëen en producties die het de afgelopen 15 jaren net niet hebben gehaald, en allen stuk voor stuk uniek zijn in hun functie. De B Sides & Rarities is een spannende compilatie van bijzondere refills, die, net als bij producties van muzikanten, nu alsnog gebundeld en uitgegeven worden (en dan alsnog razend populair kunnen worden!)   

Alle blazdijden van deze refill bevatten uitscheurbare kaartjes of labels waar je een leuke tekst op kwijt kan en waar een prachtige iconische afbeelding op de voorkant staat, die een relatie heeft met reizen. Je kunt een kaartje bij een kado doen of ze tijdens een reis voor een ander achterlaten om je dankbaarheid te betuigen of voor een vriendelijke wens. Er zijn 4 verschillende soorte kleine labels en 3 verschillende soorten grotere labels. In totaal 4x5 blazijden small en 3x5 bladzijden medium labels.


Traveler's notebook

De Travelers Notebook van het Japanse Travelers Company is een mooie handgesneden leren kaft die je zelf kunt vullen met jouw selectie van de 24 navullingen die beschikbaar zijn. Voor je persoonlijk reisjournaal, zakelijke of persoonlijke notities enz enz. En zoals veel van de producten van Travelers Company wordt ook deze notebook mooier met de tijd.

Lees het complete verhaal van de Travelers Notebook en hoe je hem gebruikt hier.​

 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW