nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Trobla

Trobla

Trobla: akoestisch geluid 3.0 


Heb je de Trobla gezien dan blijft het plaatje hangen en als je 'm gehoord hebt ben je verkocht: De Trobla, hoorn in het Sloveens.

De Trobla komt uit handen van drie vrienden uit Koper, Slovenië. Zo is Martin de productdesigner, neemt Andrej de houtbewerking voor zijn rekening en houdt Matej zich bezig met Marketing en Media. Ondanks de taakverdeling delen de drie creatievelingen dezelfde visie: “We wilden graag met onze handen werken. Het liefst met hout, en dan vooral aan iets wat nog niet bestond. Zodoende bliezen we het oude houtbewerkingsatelier van Andrej’s grootvader nieuw leven in, en gingen aan de slag.”

De Trobla is voorlopig het eerste product van deze vrienden. Een stijlvolle houten versterker die speciaal is ontworpen om het geluid uit je smartphone optimaal te versterken. Handgemaakt. Erg geschikt om op een bureau te zetten en dat maakt het een echt product voor Hoeked.
 
 Houtsoorten Trobla:


De Trobla is verkrijgbaar in het lichte esdoorn (Maple) en het donkerdere Walnoot. Kies de Trobla die het beste in je interieur past.

Wil je de Trobla met verschillende telefoons gebruiken? Geen probleem je kunt extra adapters kopen voor verschillende smartphones.


Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW