✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Ubikubi
Ubikubi

Karaktervol Ubikubi

Het gaat zowel om design als om productie in dit samenwerkingsverband tussen fabrikant en ondernemer Robert Savu en designer Dragoş Motică. Hun doel is om toegankelijke, eenvoudige en duurzame producten te maken, met respect voor de natuurlijke expressie van het materiaal waarmee zij werken. Daarbij is het voor hun van groot belang dat ze de proto-typing en productie in eigen beheer kunnen doen.

Het gedachtengoed van Ubikubi en de technische factor zijn organisch verbonden met de opgebouwde ervaring van Robert. Voor hem is de samenwerking een mooie kans om zijn uitgebreide technische know-how, die hij heeft opgedaan bij Ekero, optimaal te benutten. Maar het lanceren van Ubikubi was bovenal een kans om een zijn manifest verder vorm te geven, te weten het ondersteunen en adviseren van jonge ontwerpers en hun inspanningen.

Gepassioneerd architect en multidisciplinair designer, Dragos, heeft succesvol projecten ontwikkeld, zowel op het gebied van  architectuur, binnenhuisarchitectuur als product- en lichtontwerp. Zijn diverse oeuvre onderscheid zich door een herkenbare handtekening. Hij heeft met “/” Lamp de A’ design Award Gold medal gewonnen. Voor hem is het opzetten van Ubikubi een kans om zijn creatieve potentieel volledig te benutten en het meer samenhang, eenheid en continuiteit te geven. 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw