✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Umbra Shift
Umbra-Shift

Umbra Shift kiest voor innovatie als core business


Umbra Shift is een eigentijds onderdeel van Umbra en heeft de focus op hedendaagse invloeden in de design community. Al 30 jaar lang breekt Umbra een lans om hele nieuwe categoriën aan design-gebruiksvoorwerpen te maken. Umbra Shift heroverweegt deze roots door samen te werken met gevestigde, aanstormende en in-house designers die de passie van Umbra delen om het ontwerp van gebruiksvoorwerpen opnieuw onder de loep te leggen en functies te heroverwegen. De ontwerpers worden continue uitgedaagd om persoonlijke objecten te ontwerpen die ze zelf ook thuis zouden gebruiken. De gemene deler is dat ideeen functioneel, vertrouwd en innovatief zijn.

Umbra Shift werkt o.a. samen met designer Paul Loebach, een meubel en productontwerper met een basis in New York en Berlijn. Paul heeft een achtergrond in traditionele houtbewerking, welke is doorgegeven van vader op zoon. Je kan een hele nuchtere praktische benadering herkennen in zijn producten. Hij wil graag waarde toevoegen door producten te maken die tegemoet komen aan functionele behoeftes en onverwachte kansen bieden in ons dynamische bestaan. De Cuplamp is door hem ontworpen. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Umbra Shift Hitch Shelf wandsysteem wit
Hitch Shelf van Umbra Shift, een verstelbaar wandsysteem. Toon je mooiste items op dit metalen wandrekje met 2 plankjes.
60,00 120,00 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw