Let Op, door grote drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent
0
Winkelwagen
€ 0,00
We Do Wood Field Table

De Field Table, een inklapbare multifunctionele tafel geeft plaats aan 6 personen en/of kan dienen als een lekker ruim bureau!

Verwachte levertijd

7 dag(en)

€ 1.100,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

We Do Wood Field Table

 

De Field Table van We Do wood is eettafel met ruimte voor zes personen. De tafel is gemaakt van gecertificeerd bamboe, een van de meest duurzame natuurlijke hulpbronnen die de wereld heeft. Bovendien is bamboe zeer geschikt voor tafelbladen vanwege de duurzaamheid en hardheid van het materiaal, evenals voor de weerstand tegen vlekken en eenvoudig onderhoud.

De tafel is ontworpen als een klaptafel en kan in enkele seconden worden neergeklapt. Deze functie creëert een zeer veelzijdige tafel, die ideaal is in multifunctionele ruimtes. Bovendien is de vouwfunctionaliteit erg praktisch wanneer de tafel moet worden verwijderd, bijvoorbeeld tijdens een flinke schoonmaakbeurt van de ruimte.

Field Table is geïnspireerd op militair meubilair uit de 19e eeuw, denk aan het Britse leger in India. Ontworpen voor comfort tijdens de reis maar ook om makkelijk op te breken en mee te nemen op reis. Dit nomade-achtige gedrag heeft We Do Wood vertaald in een hedendaagse meubelserie met de field desk en de nomad chair. Daarbij komt dat We Do Wood gelooft dat mobiele inklapbare meubels de levensduur van het product kunnen helpen verlengen en kunnen werken tegen de ‘wegwerpcultuur’ die de afgelopen decennia is ontstaan. Voor We Do Wood is een lange levensduur van het product een hoeksteen van onze inspanningen om duurzamer te worden.


Productspecificaties

Materiaal: moso bamboe en messing scharnieren
Maten: 130 x 90 x 75 cm (lengte x breedte x hoogte)
Gewicht
: 14 kg

Overig:

  • Bamboe is een natuurlijk product en kleurverschillen kunnen ontstaan.
  • De tafel wordt in een plat pakket geleverd. Thuis moet het product in elkaar gezet worden. Zie instructievideo.
  • Het schoonmaken van bamboe gebeurt met een vochtige zachte doek met een beetje zeep.
  • Wanneer er een vlek in het blad is ontstaan is het mogelijk om het op te schuren (180 korrel) met de nerf mee, daarna behandelen met lijnzaad olie (3 x).

 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW