nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Posters & Planten /

Groot formaat poster

Ruimte op de muur? Ga dan voor groot! Ook mooi: combineer verschillende maten posters en prints en creëer eenheid door het gebruik van 1 type lijst.


Weergave:
 


Bezig met laden...
KEK Amsterdam print op hout Bananen boom
Direct sfeer aan de muur met de botanische, royal blue en dieren panelen: de wooden prints van KEK Amsterdam. Dit is de Banana Tree.
89,95
KEK Amsterdam print op hout Exotic Birds
Direct sfeer aan de muur met de botanische, royal blue en dieren panelen: de wooden prints van KEK Amsterdam. Dit de Exotic Birds Print.
89,95
KEK Amsterdam print op hout Flamingo
Direct sfeer aan de muur met de botanische, royal blue en dieren panelen: de wooden prints van KEK Amsterdam. Dit de Flamingo
89,95
KEK Amsterdam print op hout Pelicaan
Direct sfeer aan de muur met de botanische, royal blue en dieren panelen: de wooden prints, prints op hout van KEK Amsterdam. Dit is de Pelicaan
89,95
KEK Amsterdam print op hout Reiger in gras
Direct sfeer aan de muur met de botanische, royal blue en dieren panelen: de wooden prints van KEK Amsterdam. Dit de Reiger in gras.
89,95
KEK Amsterdam print op hout Royal Blue Toucan
Direct sfeer aan de muur met de botanische, royal blue en dieren panelen: de wooden prints van KEK Amsterdam. Dit de Royal Blue Toucan
89,95
KEK Amsterdam print op hout Wilde Bloemen
Direct sfeer aan de muur met de botanische, royal blue en dieren panelen: de wooden prints van KEK Amsterdam. Dit zijn de Wild Flowers.
89,95
Liljebergs print Apollovlinder - Parnassius apollo wiscotti
Macrofotografie op z'n mooist: vlinders met al hun details en kleurnuances vastgelegd tegen een witte achtergrond. Deze print is 40 x 50cm groot.
44,00
Liljebergs print Sphingicampa raspa
Macrofotografie op z'n mooist: vlinders met al hun details en kleurnuances vastgelegd tegen een witte achtergrond. Deze print is 40x x 50cm groot.
44,00
Liljebergs print vlinder Witte Tijger - Spilosoma lubricipeda
Macrofotografie op z'n mooist: vlinders met al hun details en kleurnuances vastgelegd tegen een witte achtergrond. Deze print is 40 x 50cm groot.
44,00
Marta Abad Blay "What Penny wants" poster print A2
Uit de Girl serie van Marta Abad Blay "What Penny wants". Deze print van een originele tekening heeft een lekker groot formaat (A2) en staat zowel goed in...
40,00
Marta Abad Blay Girl 1 poster print A2
Uit de Girl serie van Marta Abad Blay "Girl 1". Deze print van een originele tekening heeft een lekker groot formaat (A2) en staat zowel goed in een...
40,00
Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €2,95 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW