nl en
LET OP: tot 29 augustus as. kunnen de levertijden langer zijn dan aangegeven wegens vakantie
0
Winkelwagen
€ 0,00
Pantone lente/zomerkleuren 2017 zijn een feestje

Zelf merk ik steeds meer behoefte te hebben aan gedoseerde hoeveelheden kleur in huis en ook voor onze collectie zoeken we kleur steeds meer op. Reden genoeg om me nog maar eens te verdiepen in de Pantone lente en zomerkleuren voor 2017. Geen idee dat het er zo veel waren!


Een kleuraccent als statement in kinderkamers, voor jongens en meisjes, vind ik flame en primrose yellow en dan vooral in de combinatie. Het vrolijke retromerk Les Gambettes heeft daar een prima aanbod in, zowel voor de kleintjes als de tieners.
Ook de nieuwe klokken van Anno Benk, gemaakt van paperfoam (ja inderdaad!), komen dicht bij het flame.

Zelf heb ik een enorm zwak voor khaki of bloemkool groen (kale). Deze kleur is, samen met de greenery, wederom terug te vinden in het kleurenpalet voor 2017. Niet zo gek want de urban jungle fever woedt nog als een malle.
Hoe mooi zijn deze kleuren in combinatie met pale dogwood, geel en de 'blauwen', waarvan de lapis blue mijn echte favoriet is. In onze collectie hebben we merken die goed thuis zijn in dit kleurenplalet.

Ik denk hierbij aan rform. De tafels, stoelen en banken hebben een naturel multiplex basis en gekleurde poten, jij bepaalt zelf de combinatie. En dan de Kloq Dutchdesign wandklokken! Helemaal thuis in het kleurenpalet van 2017 met een petrolkleur die tussen de lapis blue en niagara valt en een zalmroze pastel die 1 op 1 matcht met plale dogwood (pantone 13-1404). En het kinderkamermerk Jungle by Jungle heeft ook een ongekend goed kleurgevoel. Oudroze en een blauw die matcht met insland paradise. 

In kale of khaki hebben we van universo positivo een prachtige multifunctionele spiegel: de Hook. De kans is groot dat deze spiegel binnenkort boven onze wastafel hangt want door de metalen gepoedercoate rand is de spiegel ook heel geschikt voor natte ruimtes.


 
  Nynke     30-04-2017 13:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW