nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zoeken op designlabel /

Ferm Living

Ferm Living weet haar weg met kleur en vormen


Met een passie voor authentiek design and en pure functionaliteit, daagt Ferm Living zichzelf altijd uit om de toekomst vorm te geven. Ze zijn er trots op producten te ontwikkelen die helpen bij het vinden van balans in de contrasten van het leven. Ferm Living werkt met zachte vormen, rijke texturen en diepe kleurpaletten om een authentieke en samenhangende sfeer te creëren, terwijl avant-garde vormen, opvallende patromen en aparte details de producten net die onverwachte twist meegeven. Ferm Living neemt haar verantwoordelijk naar mensen en planeet serieus en verwacht dat ook van haar partners. Weergave:
 


Bezig met laden...
Ferm Living Kelim Triangles small
Het eerste vloerkleed in onze collectie: de Triangles kelim van Ferm living. Een fijn maatje voor in kleinere ruimtes of hoeken.
98,00
Ferm Living Little Architect Stoel
Strakke lijnen en vele combinaties in de little architect serie van Ferm living. Dit is de stoel, verkrijgbaar in 4 mooie kleuren.
119,00
Ferm Living shelf hangers
Stel jouw eigen Ferm Living wandplank samen met houders en plank. Kies hier jouw plank.
35,00
Ferm Living plank systeem - plank
Stel jouw eigen Ferm Living wandplank samen met houders en plank. Kies hier jouw plank.
60,00
Ferm Living Little Architect Pockets
Strakke lijnen en vele combinaties in de little architect serie van Ferm living. Deze pockets kun je aan de stoel, het bureau en de tafel hangen.
14,00
Ferm Living Little Architect Bureau
Strakke lijnen en vele combinaties in de little architect serie van Ferm living. Dit is het bureau, verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren.
249,00
Ferm Living Little Architect Kruk
Strakke lijnen en vele combinaties in de little architect serie van Ferm living. Dit is de kruk, verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren.
95,00
Ferm Living Little Architect Bank
Strakke lijnen en vele combinaties in de little architect serie van Ferm living. Dit is de bank, verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren.
159,00
Ferm Living Little Architect Tafel
Strakke lijnen en vele combinaties in de little architect serie van Ferm Living. Dit is de tafel, verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren.
249,00

Over de Ferm Living Little Architect Series


Ferm Living is met een nieuw avontuur begonnen, geinspireerd door de hoogtepunten van modernistisch design, de Little Architect serie: een serie kindermeubels met een subtiele kleurschema, bedoeld om de prachtige fantasie van kinderen aan te moedigen en tegelijktertijd iets te maken dat heel goed past in eigentijdse interieurs.  

Het gebruik van hout en simpele lijnen past in de tradities van Scandinavisch mid-century meubeldesign. De lichte expressie maakt het mogelijk om verschillende combinaties te maken met goed matchende kleuren, zodat je voor elke situatie een mooie opstelling kunt maken.

De Ferm Living Little Architect serie is compleet met een tafel, een bureau, een stoel en een bank. Ook zijn er 2 siliconen bakjes verkrijgbaar in small en large waar alle potloden, boekjes en andere geheime spulletjes in opgeborgen kunnen worden.


Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW