✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Studio Daphne Zuilhof

Studio-Daphne-Zuilhof

Studio Daphne Zuilhof maakt  alledaagse objecten met een twist


Designer & maker Daphne Zuilhof heeft zo haar eigen kijk op het ontwikkelen van objecten voor dagelijks gebruik. Of het nu een servies is van keramiek of een opvouwbare houten kruk. 

In haar producten komt haar scholing samen: zowel technisch als conceptueel creatief getraind. Ze vindt het belangrijk producten te maken die een mate van speelsheid hebben, de nieuwsgierigheid opwekken als beweging incorpereren. Daphne werkt met kleine oplages en heeft haar eigen studio in Amsterdam.  

 Weergave:
 


Bezig met laden...
Studio Daphne Zuilhof Nosy muurhaak blauw
Nosy is een prachtige handgemaakte porseleinen muurhaak in de vorm van een masker. Elk masker heeft zijn eigen unieke neus en kleur. Dit is de Nosy blue.
34,95 incl. btw
Studio Daphne Zuilhof Nosy muurhaak geel
Nosy is een prachtige handgemaakte porseleinen muurhaak in de vorm van een masker. Elk masker heeft zijn eigen unieke neus en kleur. Dit is de Nosy yellow.
34,95 incl. btw
Studio Daphne Zuilhof Nosy muurhaak groen
Nosy is een prachtige handgemaakte porseleinen muurhaak in de vorm van een masker. Elk masker heeft zijn eigen unieke neus en kleur. Dit is de Nosy green.
34,95 incl. btw
Studio Daphne Zuilhof Nosy muurhaak roze
Nosy is een prachtige handgemaakte porseleinen muurhaak in de vorm van een masker. Elk masker heeft zijn eigen unieke neus en kleur. Dit is de Nosy pink.
34,95 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw