nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00

RFORM: waar veelzijdigheid, duurzaamheid en vrolijkheid samenkomen

Het Belgische Rform is ontstaan vanuit de grenzeloze passie voor productontwikkeling en digitale productietechnieken. Een ‘schijnbaar’ eenvoudig ontwerp maken vol vernuft en oog voor de kleinste details. Je zou rform kunnen omschrijven als een ‘furniture engineer’. Een creatieve meubelingenieur evenwel, die hedendaags design ontwikkelt met een warme ziel. rform is onmiskenbaar het resultaat van de fusie tussen industriële perfectie, speelse verwondering en het diepe geloof in de kracht van ‘pure’ eenvoud.

Rform heeft daarnaast duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat maakt het weer zo passend voor de Hoeked collectie. R
form streeft ook bewust naar materiaalgebruik met een ecologisch karakter. De meubelen worden gemaakt in berken multiplex afkomstig van berken uit duurzaam beheerde bossen uit het Hoge Noorden. Voor de verpakking wordt geen schuim of kunststof gebruikt. Zelf het label op de meubelen heeft een milieuvriendelijk kantje. Het kunststof uiterlijk is slechts schijn. Het bestaat immers uit 100% bio-afbreekbare materie. rform gaat dus voor ‘sustainable’ tot in het kleinste detail.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Rform Pi Bench bank
Een andere tak van de rform familie: Pi Bench! Deze bank voor 2 met handig opbergvak voor tijdschriften of andere spulletjes.
395,00
Rform Pi stool kruk
Rform Pi stool; een kruk, een bijzettafel of een magazine rekje? Dit meubel is alles in één!
215,00
Rform Switch bench bank
De Rform Switch Bench; een multifunctionele bank waar je alle kanten mee op kan.
215,00
Rform Switch chair - stoel
De rform Switch chair maakt de Switch serie compleet. Speel met de kleur van de stoelpoten!
245,00
Rform Switch tafel / bureau
Een fijn, fris en functioneel bureau dat ook volledig op maat gemaakt kan worden; de Switch tafel van het Belgische rform
425,00

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW