nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zoeken op designlabel /

Palomino Blackwing potloden

Palomino Blackwing Collection voor meesterwerken


De Palomino Blackwing potloden zijn volgens velen de beste in de wereld. De Blackwing potloden zijn beroemd om de kwaliteit van hun grafiet en hout, de iconische vorm en de vervangbare gum. Maar ook om de lijst met beroemdheden die hun werk creërden met een Blackwing potlood. Onder hen enkele van de meest legendarische Grammy, Emmy, Pulitzer en Academy award winnaars als John Steinbeck, Stephen Soundheim, Leonard Bernstein en Quincy Jones.
Het hout dat Blackwing gebruikt voor hun potloden is wierook cederhout dat onder strenge kwaliteitscontrole wordt gedroogd zodat elke potlood exact dezelfde eigenschappen zal krijgen.

Naast de potloden heeft Palomino ook een zeer goede puntenslijper op de markt gebracht. Dankzij het 2 stappensysteem heeft je potlood na elke slijpbeurt een perfecte punt. En voor de echte Blackwing liefhebbers hebben we nog etui's en kleurpotloden in onze collectie.


 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Blackwing Colors kleurpotloden
De Blackwing Colors zijn een set kleurpotloden met de kwaliteit en het ontwerp dat je gewend bent van Blackwing! Per doosje van 12.
34,50
Blackwing Pencil Pouch - Etui
De Blackwing Pencil Pouch is een etui van gewaxt canvas, met de hand gemaakt in San Diego door de mensen van Bradley Mountain.
45,00
Blackwing Pencil Roll Canvas - Etui
De Blackwing Pencil Roll is een etui van gewaxt canvas, met de hand gemaakt in San Diego door de mensen van Bradley Mountain. 5 Blackwing potloden inbegrepen.
84,00
Palomino Blackwing 602 Firm potlood
De wereldberoemde Palomino Blackwings 602 firm graphite potloden nu ook te koop bij Hoeked, per stuk of doosje van 12.
2,95
Palomino Blackwing gummetjes navulset van 2
Wat de Palomino Blackwings mede zo populair maken zijn de vervangbare platte gummetjes. Verkrijgbaar in 7 kleuren, in sets van 2 stuks.
1,00
Palomino Blackwing Pearl Balanced (medium firm) potlood
De wereldberoemde Palomino Blackwings Pearl balanced medium firm graphite potloden nu ook te koop bij Hoeked, per stuk of doosje van 12.
2,95
Palomino Blackwing point guard
Een scherp geslepen Palomino Blackwing vraagt om een goede bescherming en daarvoor is de point guard ontwikkeld. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen!
17,95
Palomino Blackwing Puntenslijper wit
Met de Palomino Blackwing 2 staps puntenslijper creëer je de perfecte punt voor al je potloden.
14,95
Palomino Blackwing Puntenslijper zwart
Met de Palomino Blackwing 2 staps puntenslijper creëer je de perfecte punt voor al je potloden.
14,95
Palomino Blackwing Soft graphite potlood
De wereldberoemde Palomino Blackwings Soft graphite potloden nu ook te koop bij Hoeked, per stuk of pak van 12.
2,95
Palomino Blackwing Volumes Vol. 10001 KenKen®
De special editions van de wereldberoemde Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit zijn de Blackwings volume 1001, ter ere van wiskundeleraar...
38,00
Palomino Blackwing Volumes Vol. 16.2
De special editions van de wereldberoemde Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit zijn de Blackwings volume 16.2 "Tribute to Ada Lovelace" van...
39,50
Palomino Blackwing Volumes Vol. 1
De special editions van de wereldberoemde Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit zijn de Blackwings volume 01 van september 2017, per doosje van...
39,50
Palomino Blackwing Volumes Vol. 205 UITVERKOCHT
De special editions van de wereldberoemde Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit zijn de jade Blackwings volume 205 van maart 2017, per doosje...
39,50
Palomino Blackwing Volumes Vol. 33 1/3
De Blacking Volume. Deze special editions van de wereldberoemde Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit is de Volume 33 1/3 en een eerbetoon aan...
39,95
Palomino Blackwing Volumes Vol. 54
De special editions van de wereldberoemde Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit zijn de Blackwings volume 54 "The Exquisite Corpse Pencil"" van...
39,50
Palomino Blackwing Volumes Vol. 73
De special editions van de wereldberoemde Palomino Blackwings zijn inmiddels een begrip. Dit zijn de Blackwings volume 73 van Juni 2017, per doosje van 12.
39,50

Blackwing Limited Edition


Houd onze pagina in de gaten want 4 keer per jaar komt er een Blackwing Limited edition potlood uit. Met het modelnummer en ontwerp van elk van deze potloden worden culturele iconen en evenementen geëerd.

 


Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW