✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Nomess Copenhagen
Nomess-Copenhagen

Nomess Copenhagen: Aesthetics equals functionality 


Nomess Copenhagen is opgericht in 2007 door Suzanne Potts en komt voort uit haar eigen behoefte te organiseren, eenvoud en esthetiek in alledaagse voorwerpen. Alle producten zijn ontworpen om de gebruiker in zijn dagelijks leven aangenamer te maken. Bij Nomess kan de functionaliteit in ordescheppende objecten niet op zichzelf staan, het heeft een mate van esthetiek nodig om te kunnen functioneren. Deze twee kwaliteiten zijn de absolute basis van Nomess Copenhagen en staan centraal in hun visie.

Nomess Copenhagen is zich bewust dat zich continu veranderingen voordoen in onze moderne cultuur. Innovatie is daarom heel belangrijk voor Nomess. De esthetische expressie van Nomess is eenvoudig en internationaal. Het is de bedoeling dat de producten bijdragen aan mentale rust door zowel vort te borduren op de Scandinavische roots en de schoonheid van het organiseren.
Nomess legt zich toe op lifestyle producten, van meubels tot accessoires en houdt zich niet aan productgrenzen. Nomess wordt wereldwijd verkocht en heeft eigen design shops en afdelingen in warenhuizen. 
Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw