nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

WYE Design

WYE-Design

Wye brengt modern design in duurzaam jasje


Met innovatief meubeldesign uit München biedt Wye de mogelijkheid om een interieur te creëren met moderne en eenvoudige designstukken zonder aan duurzaamheid in te boeten. Duurzaam, omdat hun producten op een hulpbron-besparende manier in Europa worden geproduceerd en een unieke recyclingcyclus voor de meubelstukken bieden. Innovatief, omdat Wye haar eigen materiaal Neolign® heeft ontwikkeld, een bijproduct van de houtindustrie, en een helder, uitzonderlijk design biedt - in lijn met de Micro Living trend.
 
Oprichters Franziskus & Ferdinand vinden hun bedrijfsnaam WYE veelzeggend, omdat Waarom/Why een belangrihjke vraag is en het begin van alles wat nieuw is. Hun doel is om design, duurzaamheid en functionaliteit samen te brengen en daarmee zijn ze prima op hun plek in de collectie van Hoeked!


Weergave:
 


Bezig met laden...
WYE Design Chamfer Lowboard
WYE heeft met de Chamfer collectie een prijswinnend concept neergezet: modern, kleurrijk, strak en duurzaam! Dit is de lowboard.
599,00 incl. btw
WYE Design Chamfer Gueridon - kleine tafel
WYE heeft met de Chamfer collectie een prijswinnend concept neergezet: modern, kleurrijk, strak en duurzaam! Dit is de compacte tafel.
469,00 incl. btw
WYE Design Chamfer side table - barkruk
WYE heeft met de Chamfer collectie een prijswinnend concept neergezet: modern, kleurrijk, strak en duurzaam! Dit is de hoge side table of barkruk.
199,00 incl. btw
WYE Design Chamfer Tafel
WYE heeft met de Chamfer collectie een prijswinnend concept neergezet: modern, kleurrijk, strak en duurzaam! Dit is de tafel.
749,00 incl. btw
WYE Design Chamfer Bank
WYE heeft met de Chamfer collectie een prijswinnend concept neergezet: modern, kleurrijk, strak en duurzaam! Dit is de bank.
329,00 incl. btw
WYE Design Chamfer Kruk
WYE heeft met de Chamfer collectie een prijswinnend concept neergezet: modern, kleurrijk, strak en duurzaam! Dit is de kruk.
139,00 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW