✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Studio Hamerhaai
Studio-Hamerhaai

 


Rijkswachters en meer van Studio Hamerhaai: fris design met klare lijn

Studio Hamerhaai ontwerpt en maakt eigen ontwerpen, ook in opdracht. Hierdoor werken ze gestaag aan een collectie waarbij hun liefde voor hout met een leven, gepoedercoat staal en hun voorkeur voor eenvoud naar voren komt.

Bekend is hun Rijkswachters project, maar ook andere ontwerpen worden steeds vaker herkend. 


Rijkswachters:


De Rijkswachters hebben jarenlang de schatten van het Rijksmuseum beschermd en hebben met hen tijdens de verbouwing van het rijksmuseum de hele wereld rondgereisd. Nu het Rijksmuseum weer open is zijn de transportkisten, waaruit de Rijkswachters zijn gemaakt, niet meer nodig. De transportkisten krijgen zo een nieuw leven. De Rijkswachters hebben allemaal een uniek nummer en met dit nummer kun je achterhalen welk kunstwerk jouw Rijkswachter heeft beschermd.

Alle Rijkswachters zijn uniek, omdat zoveel mogelijk onderdelen van de kist gebruikt worden. Soms staat er een paraplu op de buik, soms een letter en soms een witte vernis. Niets wordt nabewerkt. Als je een specifieke wens hebt (bijvoorbeeld geen rode elementen) kunnen we daar rekening mee houden bij het opsturen van een rijkswachter in jouw maat. 

De Rijkswachters doen het erg goed als kado en staan heel gezellig in een kinderkamer. Zo houden ze ook de wacht over jouw kind! 

Studio Hamerhaai maakt meer dan alleen de Rijkswachters. Zo maken zij ook hele leuke lampen die wellicht binnenkort bij Hoekd verkrijgbaar zijn.  Weergave:


Bezig met laden...
Rijkswachter Large
Rijkswachter Large, 75 cm hoog met beweegbare armen. Lampen als ogen (grote fitting), schakelaar op het hoofd en een kastje als buik.
295,00 incl. btw
Rijkswachter Medium met lamp
Rijkswachter Medium is 30 cm hoog met beweegbare armen. Ledlamp op hoofd en strijkijzersnoer met schakelaar.
125,00 incl. btw
Rijkswachter Medium zonder lamp
Rijkswachter Medium is 30 cm hoog met beweegbare armen.
79,00 incl. btw
Rijkswachter Small
De Rijkswachter small! Met zijn 17 cm lengte komt hij net boven de navel van zijn grotere broers. De armen kunnen bewegen.
37,50 incl. btw
Rijkswachter XL
Rijkswachter XL is 90 cm hoog met beweegbare armen. Lampen als ogen (grote fitting), schakelaar op het hoofd, kast als buik.
335,00 incl. btw
Rijkswachter XS
De Rijkswachter XS is 12 cm hoog - armen kunnen bewegen. Helemaal made in Holland van transportkisten!
27,50 incl. btw
Studio Hamerhaai Kistkruk
De kistkruk is een ander voorbeeld van een mooi ontworpen upcycle product van studio Hamerhaai. Te gebruiken als extra zitje of bijzettafel.
99,00 incl. btw
Studio Hamerhaai Reageerbuis vaasjes in facet geslepen blok
Heerlijk voor het seizoen: dit prachtige facet geslepen blok met reageerbuis vaasjes. Je hebt maar een paar bloemen nodig voor een feestelijke tafel!
32,50 incl. btw

De Rijkswachters zijn een creatie van


Boudewijn van den Bosch en Niki Schoondergang


Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw