✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Verzamelobject / Rijkswachters / Rijkswachter Large
Rijkswachter large Rijkswachter Large aan Rijkswachter large Rijkswachter Large aan Rijkswachter Large
Rijkswachter large Rijkswachter Large aan Rijkswachter large Rijkswachter Large aan Rijkswachter Large
Rijkswachter Large
Rijkswachter Large, 75 cm hoog met beweegbare armen. Lampen als ogen (grote fitting), schakelaar op het hoofd en een kastje als buik.

Standaard levertijd

5-7 dagen

€ 295,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Rijkswachters Large


De Rijkswachters van Studiohamerhaai zijn vrolijke houten robotjes hebben jarenlang de schatten van het Rijksmuseum beschermd hebben en zijn met hen de hele wereld rondgereisd. Nu het Rijksmuseum weer open is zijn de transportkisten, waaruit de Rijkswachters zijn gemaakt, niet meer nodig. Studio Hamerhaai heeft de Rijkswachters bedacht en zo deze transportkisten een nieuw leven gegeven. De Rijkswachters hebben allemaal een nummer op hun rug staan en met dit nummer kun je achterhalen welke kunstschat jouw Rijkswachter heeft beschermd.


De rijkswachter large is een flinke jongen. Met zijn 75 cm hoog is hij misschien te groot voor op het bureau maar superleuk voor op de grond. Zijn buik is een kastje en zijn ogen zijn lampen! boven op zijn hoofd zit de schakelaar van de lamp. Waar je hem ook zet, succes gegarandeerd. Denk ook aan de kinderkamer, welk kind wil nu niet zo'n vriendelijk kastje op zijn kamer?

De Rijkswachter large is 75 cm hoog, 35 cm breed en een buik van 18 cm diep. Twee lampen (grote fitting) als ogen, een schakelaar op zijn kop en een kastje als buik. Armen kunnen bij schouder bewogen worden.

Net zoals alle andere Rijkswachters is ook elke Rijkswachter large uniek en heeft zijn eigen verhaal. Op de rug van de rijkswachter staat een code waarmee je kunt achterhalen welke kunstschat er in de kist gezeten heeft waar jou Rijkswachter van gemaakt is.

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw