nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis*
0
Winkelwagen
€ 0,00
Verzamelobjecten /

Rijkswachters

Het verhaal van de Rijkswachters


De Rijkswachters hebben jarenlang de schatten van het Rijksmuseum beschermd en hebben met hen de hele wereld rondgereisd. Nu het Rijksmuseum weer open is zijn de transportkisten, waaruit de Rijkswachters zijn gemaakt, niet meer nodig. Studio Hamerhaai heeft de Rijkswachters bedacht om de deze transportkisten een nieuw leven te geven. 
De Rijkswachters hebben allemaal een uniek nummer op de hun rug staan en met dit nummer kun je achterhalen welke kunstschat jouw Rijkswachter heeft beschermd.

Alle Rijkswachters zijn uniek, omdat zoveel mogelijk onderdelen van de kist gebruikt worden. Soms staat er een paraplu op de buik, soms een letter en soms een witte vernis. Niets wordt nabewerkt. Als je een specifieke wens hebt (bijvoorbeeld geen rode elementen) kunnen we daar rekening mee houden bij het opsturen van een rijkswachter in jouw maat. 


 

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Rijkswachter XS
De Rijkswachter XS is 12 cm hoog - armen kunnen bewegen.
25,00
Rijkswachter Small
De Rijkswachter small! Met zijn 17 cm lengte komt hij net boven de navel van zijn grotere broers. De armen kunnen bewogen worden.
35,00
Rijkswachter Medium zonder lamp
Rijkswachter Medium is 30 cm hoog met beweegbare armen
75,00
Rijkswachter Medium met lamp
Rijkswachter Medium is 30 cm hoog met beweegbare armen. Ledlamp op hoofd en strijkijzersnoer met schakelaar.
120,00
Rijkswachter Large
Rijkswachter Large, 75 cm hoog met beweegbare armen. Lampen als ogen (grote fitting), schakelaar op het hoofd en een kastje als buik.
285,00
Rijkswachter XL
Rijkswachter XL is 90 cm hoog met beweegbare armen. Lampen als ogen (grote fitting), schakelaar op het hoofd, kast als buik.
325,00

De rijkswachters:

Elk exemplaar van de rijkswachters is handgemaakt en uniek. De armpjes van de rijkswachters kunnen bewegen. Het medium exemplaar is er met en zonder lampje boven op zijn hoofd en de Rijkswachters Large en XL hebben 2 lampen als ogen. De rijkswachters Large en XL hebben ook nog een kastje in hun buik. Erg leuk zijn ze.

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL134864438B01

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €2,95 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW