✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Verzamelobject / Rijkswachters
Rijkswachters

Rijkswachters, het verhaal;


De Rijkswachters, deze vrolijke houten robotjes hebben jarenlang de schatten van het rijksmuseum beschermd en hebben met hen de hele wereld rondgereisd. Nu het Rijksmuseum weer open is zijn de transportkisten, waaruit de Rijkswachters zijn gemaakt, niet meer nodig. Studio Hamerhaai heeft de Rijkswachters bedacht en zo deze transportkisten een nieuw leven gegeven. De Rijkswachters hebben allemaal een nummer op hun rug staan en met dit nummer kun je achterhalen welke kunstschat jouw Rijkswachter heeft beschermd.

Alle Rijkswachters zijn uniek, omdat zoveel mogelijk onderdelen van de kist worden gebruikt. Soms staat er een paraplu op de buik, soms een letter of juist een gelakt vlak. Niets wordt nabewerkt. Mocht je een specifieke wens hebben voor kleur of opdruk en je kunt het niet vinden tussen de Rijkswachers in ons aanbod, neem dan contact met ons op en we laten er een maken voor je.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Rijkswachter XS
De Rijkswachter XS is 12 cm hoog - armen kunnen bewegen. Helemaal made in Holland van transportkisten!
27,50 incl. btw
Rijkswachter Small
De Rijkswachter small! Met zijn 17 cm lengte komt hij net boven de navel van zijn grotere broers. De armen kunnen bewegen.
37,50 incl. btw
Rijkswachter Medium zonder lamp
Rijkswachter Medium is 30 cm hoog met beweegbare armen.
79,00 incl. btw
Rijkswachter Medium met lamp
Rijkswachter Medium is 30 cm hoog met beweegbare armen. Ledlamp op hoofd en strijkijzersnoer met schakelaar.
125,00 incl. btw
Rijkswachter Large
Rijkswachter Large, 75 cm hoog met beweegbare armen. Lampen als ogen (grote fitting), schakelaar op het hoofd en een kastje als buik.
295,00 incl. btw
Rijkswachter XL
Rijkswachter XL is 90 cm hoog met beweegbare armen. Lampen als ogen (grote fitting), schakelaar op het hoofd, kast als buik.
335,00 incl. btw

De rijkswachters:

 

Elk exemplaar van de rijkswachters is handgemaakt en uniek. De armpjes van de rijkswachters kunnen bewegen. Het medium exemplaar is er met en zonder lampje boven op zijn hoofd en de Rijkswachters Large en XL hebben 2 lampen als ogen. De rijkswachters Large en XL hebben ook nog een kastje in hun buik. Erg leuk zijn ze.


Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw