✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Victor Foxtrot
Victor-Foxtrot

Handwerk, prachtige vormen en gewaagde kleuren


Heldere vormentaal gecombineerd met gedurfde kleuren, dat is wat direct opvalt bij het in 2015 opgerichte label Victor Foxtrot. Florian Vogel werkte enkele jaren als ontwerper voor Ingo Maurer. Daar heeft hij een voorliefde voor 'Licht' als stil element in het interieur meegenomen, zo ook een voorkeur voor staal. Carolin Kreidel werkte als strateeg in de luxe modeindustrie en sloot zich in 2019 aan bij Victor Foxtrot. Waar Florian verantwoordelijk is voor design, productontwikkeling en vakmanschap, denkt Carolin in collecties en verhalen. Wat beiden verbindt, is de passie voor kleur, heldere lijnen en tijdloze vormen.

Victor Foxtrot heeft bewust gekozen voor nauwkeurige, handmatige productie. De studio beschikt over een eigen metaalwerkplaats in Hamburg. De metalen elementen worden aldaar vervaardigd. Lampenkappen, stoffering of houten onderdelen komen uit de vakkundige handen van mensen die net zo zorgvuldig zijn geselecteerd als de gebruikte grondstoffen. Lokale samenwerking heeft de voorkeur. Zo draagt elke schroef, elke verbinding, elke hoek en elk materiaal bij aan de charme van het afgewerkte Victor Foxtrot object.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Victor Foxtrot ALL ROUND lamp
Deze tafellamp is monochrome van kleur maar wanneer je ze aanraakt vind je voelbare contrasten.
790,00 incl. btw
Victor Foxtrot ALL ROUND lamp Mini
Dit is de kleinste lamp uit de ALL ROUND serie van Victor Foxtrot.
750,00 incl. btw
Victor Foxtrot ALL ROUND Tall vloerlamp
Deze vloerlamp lijkt te balanceren op een smalle voet. In heerlijke monochrome uitvoering.
1.390,00 incl. btw
Victor Foxtrot Double U armchair
De nu al iconische Double U armchair van Victor Foxtrot doet het goed aan elke tafel. Verkrijgbaar in meerdere kleurrijke kleuren.
850,00 incl. btw
Victor Foxtrot Double U chair
De nu al iconische Double U chair van Victor Foxtrot doet het goed aan elke tafel. Verkrijgbaar in meerdere kleurrijke kleuren.
750,00 incl. btw
Victor Foxtrot MY AMI Sideboard
Een statement dressoir waar je niet onopgemerkt aan voorbij loopt! De MY AMI geeft je leefruimte een kleurboost en flair!
4.900,00 incl. btw
Victor Foxtrot POI Tray Large
Maak van de POI tray je vaste plek voor sleutels, pasjes, brillen en telefoons. In 4 maten en vele kleuren. Dit is de large uitvoering.
80,00 incl. btw
Victor Foxtrot POI Tray Medium
Maak van de POI tray je vaste plek voor sleutels, pasjes, brillen en telefoons. In 4 maten en vele kleuren. Dit is de medium uitvoering.
70,00 incl. btw
Victor Foxtrot POI Tray Small
Maak van de POI tray je vaste plek voor sleutels, pasjes, brillen en telefoons. In 4 maten en vele kleuren. Dit is de small uitvoering.
60,00 incl. btw
Victor Foxtrot Swell Time arm chair - fauteuil
De Swell Time stoel straalt een en al comfort en luxe uit. De bekleding en rondstalen constructie hebben exact dezelfde kleur.
1.950,00 incl. btw
Victor Foxtrot Swell Time lounge chair
De Swell Time stoel straalt een en al comfort en luxe uit. De bekleding en rondstalen constructie hebben exact dezelfde kleur.
1.950,00 incl. btw
Victor Foxtrot Swell Time Ottoman
De Swell Time fauteuil straalt een en al comfort en luxe uit. De bekleding en rondstalen constructie hebben exact dezelfde kleur. Maak de Swell Time lounge...
950,00 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw