Let Op, door grote drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Mater design

Mater-design

Ethisch design als uitgangspunt bij Mater


Mater is een bewust en ethisch designmerk met een sterke ontwerpfilosofie en groot vakmanschap. De esthetiek van Mater heeft duidelijke verwijzingen naar Scandinavisch minimalisme en de ontwerpen zijn allemaal gemaakt met duurzaam of ethisch geproduceerde materialen. Typisch zo'n merk dat helemaal past bij de filosofie van Hoeked.

Mater is ontworpen voor zowel commercieel als residentieel gebruik en streeft ernaar eventuele nadelige gevolgen voor de samenleving te vermijden en minimaliseren, door ethische en duurzame productiecriteria te volgen en producten te maken die beide de tand des tijds doorstaan ​​en de consument inspireren om ze te koesteren en te genieten.


The Ocean collection brengt het duurzaamheidsstreven van Mater naar een heel nieuw niveau. Per stoel wordt 960 gram plastic afval uit de oceaan verwerkt.Weergave:
 


Bezig met laden...
Mater Ocean Chair Stoel
Mater heeft een super duurzame stoel gemaakt van afgedankte visnetten en ander plastics uit de oceaan. Topdesign met een prachtig milieubewust oogmerk!
249,00 incl. btw
Mater Ocean Table (buiten)tafel
Ook deze tafel van Mater is gemaakt van afgedankte visnetten en ander plastics uit de oceaan. Topdesign met een prachtig milieubewust oogmerk! In 2 maten.
449,00 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW