nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Woodendot

Woodendot

Hoe Woodendot begon..

Als je leeft en opgroeit omringd door bos, leert zonder je te realiseren van hen die al hun hele leven met hout werken, dan voelt het als heel vertrouwd, als iets dat bij je hoort.
Dit is de ervaring van Daniel, de oprichter van Woodendot, die zijn hele leven in het Spaanse Tierra de Pinares (Land van de Pijnbomen) heeft doorgebracht, waar zijn familie en 80% van de inwoners van dit gebied hun leven wijden aan de kunst van het houtbewerken.  

Jaren later besluiten Daniel en María, twee oude Universiteitsvrienden, deel te nemen aan een ontwerpwedstrijd, met het idee om samen iets nieuws te creëren en hun competenties te bundelen. Samenwerken was een schot in de roos, Ze wonnen de ontwerp-wedstrijd en vatten het idee op om samen verder te werken; om hun creativiteit, professionele en persoonlijke ervaringen en hun passie voor design in te zetten voor het creëren van nieuwe dingen.

Woodendot werd aldus opgericht om unieke producten te maken die de ontwerpkwaliteiten van Daniel & Maria én de productievaardigheden van de ambachtsmeester van Tierra de Pinares omvatten. Producten die lokaal zijn gemaakt met een internationaal perspectief. 
Weergave:
 


Bezig met laden...
Woodendot Kesito Desk Organizer
Drie elementen die eindeloos veel vormen aan kunnen nemen en hyperfunctioneel zijn, dat is de Kesito Desk Organizer van Woodendot!
33,15 39,00 incl. btw
Woodendot Pelican Wall rack
Dit prachtig vormgegeven handgemaakte muurplankje blijkt multifunctioneel. Iets ophangen? Kan! Iets neerzetten? Kan ook! In 3 maten en twee afwerkingen.
75,00 incl. btw

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW