✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Verzamelobject / Rijkswachters / Rijkswachter Medium met lamp
Rijkswachter Medium met lamp
Rijkswachter Medium met lamp
Rijkswachter Medium is 30 cm hoog met beweegbare armen. Ledlamp op hoofd en strijkijzersnoer met schakelaar.

Verwachte levertijd

7 dag(en)

€ 125,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Rijkswachters medium met lamp.


De Rijkswachters van Studiohamerhaai zijn vrolijke houten robotjes hebben jarenlang de schatten van het rijksmuseum beschermd hebben en zijn met hen de hele wereld rondgereisd. Nu het Rijksmuseum weer open is zijn de transportkisten, waaruit de Rijkswachters zijn gemaakt, niet meer nodig. Studio Hamerhaai heeft de Rijkswachters bedacht en zo deze transportkisten een nieuw leven gegeven. De Rijkswachters hebben allemaal een nummer op hun rug staan en met dit nummer kun je achterhalen welke kunstschat jouw Rijkswachter heeft beschermd.


Deze Rijkswacher medium is 30 cm hoog 15 cm breed en heeft een buik van 10 cm dik en heeft een lampje op zijn hoofd. Het lampje is een (superzuinig) koelkastledlampje voorzien van een rood strijkijzersnoer met schakelaar en stekker. Armen kunnen bewogen worden.

Elke rijkswachter is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Op de rug van de rijkswachter staat een code waarmee je kunt achterhalen welke kunstschat er in de kist heeft gezeten waar jou Rijkswachter van gemaakt is.

 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw