✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Palomino blackwing colors Palomino blackwing colors Palomino blackwing colors Palomino blackwing colors
Palomino blackwing colors Palomino blackwing colors Palomino blackwing colors Palomino blackwing colors
Palomino Blackwing Colors kleurpotloden
De Blackwing Colors zijn een set kleurpotloden met de kwaliteit en het ontwerp dat je gewend bent van Blackwing! Per doosje van 12.

Standaard levertijd

1-2 dagen. Voor 18:00 besteld morgen in huis

€ 34,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Blackwing Colors kleurpotloden
 

Deze set kleurpotloden van BLACKWING is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar niet zomaar een setje kleurpotloden. De Blackwing Colors hebben een unieke, in Japan gemaakte, zachte kern speciaal gemaakt om mee te kleuren. Blackwing heeft veel tijd gestoken in het zoeken naar de beste kern en volgens Blackwing is dit de best mogelijke potloodkern waardoor het gemakkelijk is om precies de juiste hoeveelheid kleur vast te leggen. Elk potlood heeft ook dezelfde comfortabele vorm en het ontwerp is geïnspireerd op Blackwing's erfgoed. Verder heeft elke potlood een metalen achterkant waardoor die iets meer gewicht krijgt en prettig in de hand ligt.

De 12 Blackwing Colors kleurpotloden zitten in een mooi doosje wat het geheel helemaal afmaakt.Bekijk de complete Palomino Blackwing collectie hier

 

Blackwings


Het verhaal van de Blackwing potloden begon in de jaren 30 toen de Blackwing 602 werd geintroduceerd door Eberhard Faber. In 1998, na verschillende overnames, werd het product niet langer gemaakt. De Blackwing had toen echter al een enorme track record bij artisten, musici en wetenschappers die op Ebay grif 40 dollar per potlood wilden betalen. In 2010 herintroduceerde Palomino, een bedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de potloden business, de Blackwing op de markt. De beste materialen worden voor dit potlood gebruikt.


De slogan van de Blackwing is “Half the Pressure, Twice the Speed”, dat komt door het grafiet dat in de kern van dit potlood zit. Daarbij is de gum om een eenvoudige wijze te verwijderen en weer te vervangen door een nieuwe. In onze webshop kun je de gummetjes in meerdere kleuren los bij bestellen en daarmee jouw Blackwing persoonlijk maken.  


 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw