nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis
0
Winkelwagen
€ 0,00
Marta Abad Blay GIRL Originele tekening

Naast prints ook originele tekeningen van Marta Abad Blay; dat was onze wens en daar kwamen we samen uit! Hier GIRL op A4 formaat in mooie monochrome kleuren en rode details.

€ 90,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Originele Girl tekening van Marta Abad Blay op 300gr A4 papier


Omdat er nu eenmaal niets boven het origineel gaat zijn we oprecht blij een beperkt aantal werken van Marta op A4 formaat aan te mogen bieden. Deze Girl heeft ingetogen kleuren waardoor de rode wangen en strik extra opvallend zijn. De tekeningen zijn op A4 formaat. Marta maakt gebruik van een combinatie van materialen: inkt (ecoline), (kinder)kleurpotloden van Caran D'ache en (water)verf. Dat geeft een eigen dynamiek aan de tekeningen. Met slechts een beperkt aantal lijnen weet Marta een herkenbare emotie aan de tekening mee te geven. Je oog trekt automatisch naar de tekening zonder te overheersen.

Maten: 29,5 cm x 21 cm (A4)
Papier: 300 gr mat gebroken wit papier

 

Over kustenaar Marta Abad Blay


De Spaanse Marta Abad Blay heeft een achtergrond in animatiefilm maar heeft daarnaast altijd getekend en geexperimenteerd met materialen en media. Marta is naar Nederland gekomen om een korte film te maken bij het  Nederlands Instituut voor animatiefilms in Tilburg (bestaat inmiddels niet meer). Recent is zij met haar familie teruggekeerd naar Spanje.
De passie voor tekenen is groter geworden sinds Marta moeder is geworden. Sinds april 2016 is Marta haar werk gaan tonen via Instagram en aangezien de reacties zeer positief waren is zij ook snel daarna werk gaan verkopen. Zij verkoopt prints van originele tekeningen in posterformaat, biedt origineel eigen werk aan en werkt ook in opdracht.

Girls serie  
Marta zegt over de Girls serie: "dat gaat deels over mezelf, over het meisje dat moeder is geworden en meer universeel over onze 'inner child'. Het werk van Carl Gustav Jung heeft haar daartoe inspiratie gegeven."

 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW