✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Normann Copenhagen shorebird large dusty green Normann Copenhagen shorebird colors Normann Copenhagen shorebird colors Normann Copenhagen shorebird colors
Normann Copenhagen shorebird large dusty green Normann Copenhagen shorebird colors Normann Copenhagen shorebird colors Normann Copenhagen shorebird colors
Normann Copenhagen Shorebird Large Mintgroen met zwarte pootjes
De shorebirds van Normann Copenhagen zijn al net zo'n begrip als de little birds. Stel je eigen familie samen met deze shorebirds in kleur!

Standaard levertijd

1-2 dagen. Voor 18:00 besteld morgen in huis

€ 49,00
Prijs per stuk
Variatie: Normann Copenhagen Shorebird Large Mintgroen met zwarte pootjes
Aantal: 
Bestellen
 

De Shorebirds van Normann Copenhagen 


De IJslandse ontwerper Sigurjón Pálsson heeft een reeks karakteristieke houten vogels voor Normann Copenhagen gemaakt. Het eenvoudige, onopgesmukte silhouet is gebaseerd op kustvogels fouragerend in het ondiepe water. Minimalistisch én met zorg voor kleine details zoals variaties in lichaamsdiktes, neklengte en de positionering van de benen en snavel. Dit geeft alle drie de vogels hun eigen unieke persoonlijkheid en laat het ontwerp tot leven komen.

De grootste van de drie vogels is geïnspireerd op de wulp, met zijn lange nek en voorname, naar beneden gebogen snavel. Het is een aristocratisch wezen. Zijn lange benen nemen langzame, weloverwogen stappen terwijl ze voorzichtig rondkijken. De middelgrote vogel is alert en actief als een tureluur. Deze elegante vogel is vaak te vinden bij andere waadvogels. De kleinste vogel is de strandloper; een gezellig vogeltje, vaak te vinden in grote zwermen.

Prachtig als uniek stuk maar nog leuker in een door jou samengestelde familie kustvogels. De elegante Shorebird past in bijna elk interieur en is een geweldige housewarming gift.


Productspecificaties
Maten: H: 14 x L: 22 x D: 6,5 cm 

Materiaal: eiken, staal
Kleur: mintgroen
Gewicht: 0,27 kg
Designer: Sigurjón Pálsson

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw