nl en
✓ NL / BE / DE gratis verzenden vanaf €50,- ✓ 14 dagen bedenktijd ✓ voor 18:00 besteld morgen in huis * (onder normale omstandigheden)
0
Winkelwagen
€ 0,00
Small Revolution Annie Seat Kruk

De Annie Seat van Small Revolution is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Voor de verschillende kleuren wordt heel gericht gewerkt met een bepaalde type plastic voor het recycling proces

€ 600,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Annie Kruk van Small Revolution 


De Annie Seat van het Deense Small Revolution is een kruk gemaakt van 100% gerecycled plastic. De kruk kan binnen en buiten gebruikt worden.
Elke kleur heeft zijn eigen mix aan polyetheen plastic flessen of andere vormen van plastic die de kleur zo specifiek maken. De Annie Seat Canary is bijvoorbeeld gemaakt van plastic buizen, de Terazzo is gemaakt van gerecycled verpakkingen uit de cosmetische industrie en de blauwe uitvoering bestaat uit gerecyclede plastic flessen, zo heeft elke kleur zijn eigen gebruikte plastic als grondstof.

De Small Revolution Annie Seat is door zijn lage gewicht gemakkelijk te verplaatsen en goed schoon te maken en binnen of buiten te gebruiken. Wanneer de krukjes buiten gebruikt worden op een terras bijvoorbeeld kun je er voor kiezen om de tafeltjes te verankeren in de grond of de tafels te vullen met zand door het gaatje in de bodem.
Met meerdere modules tegen elkaar aan creeer je op een speelse manier een bankje.

Specificaties:
Afmetingen: 55 X 42cm
Gewicht: 7-8 Kg
Materiaal: 100% gerecycled en recyclebaar polyethyleen plastic
EN1176 gecertificeerd

Small Revolution

Circulaire productie zit in het DNA van Small Revolution, Ze hebben hun eigen methode ontwikkeld in het recyclen van plastic. Zij noemen dit SMALLupcycle en bestaat uit 100% gerecycled en recyclebaar plastic afval. SMALLupcycle is een manier om verbranding en CO2-uitstoot te voorkomen. De ontwerpen zijn 100% herbruikbaar en kunnen keer op keer opnieuw worden gevormd tot nieuwe waardevolle producten.

Voor de productie van de Small revolution collectie worden verschillende soorten plastic uit het plastic afval van huishoudens gescheiden. Ze werken met 1 type plastic, Poly-ethylen, het meest voorkomende type plastic dat wordt gebruikt. Vervolgens kiezen ze uit het plastic afval specifieke kleuren die ze mooi vinden voor de ontwerpen. Waarna de producten lokaal geproduceerd worden.

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW