✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Tiptoe SSDr chair Tiptoe SSDr chair black Tiptoe SSDr chair black Tiptoe SSDr chair green Tiptoe SSDr chair Tiptoe SSD chair 5 elements Tiptoe SSD chair technical drawing
Tiptoe SSDr chair Tiptoe SSDr chair black Tiptoe SSDr chair black Tiptoe SSDr chair green Tiptoe SSDr chair Tiptoe SSD chair 5 elements Tiptoe SSD chair technical drawing
TIPTOE SSDr Stoel - gerecycled plastic- zwart
Tiptoe heeft research gedaan naar de ideale stoel, die simpel, sterk en duurzaam is, dat werd de SSD. En nu is daar de SSDr met zitting en rugleuning van gerecylced plastic.

Standaard levertijd

1-2 dagen. Voor 18:00 besteld morgen in huis

€ 229,00
€ 199,00
Prijs per stuk
Variatie: TIPTOE SSDr Stoel - gerecycled plastic- zwart
Aantal: 
Bestellen
 

TIPTOE SSDr Stoel met de "r" van recycle 


De SSD Chair van Tiptoe komt voort uit een ambitie om een stoel te maken die perfect is voor alledaag gebruik met een zo laag mogelijke impact om het milieu. De SSDr stoel voeft een vierde kwaliteit toe aan Sterk, Simpel en Duurzaam, namelijk Gerecycled. De Rugleuning en ziting van de stoel zijn gemaakt van 100% gerecycled polypropyleen plastic. De poten van hetzelfde Europese staal als de tafelpoten.
  • Simpel: de stoel bestaat uit 5 delen, die in minder dan 2 minuten met 1 schroef in elkaar te zetten is.
  • Sterk: zo sterk dat het meubel ook door gegeven kan worden aan een nieuwe generatie 
  • Duurzaam : duurzaam en recyclebaar materiaal dat 100% gemaakt en afkomstig is uit Europa
  • Gerecycled: de zitting en rugleuning zijn gemaakt PP plastic, een plastic dat veel gebruikt wordt in de verpakkingsindustrie, huishoudelijke artikelen en de automitive.
Daarnaast is de stoel erg elegant, comfortabel, licht en stapelbaar.

Tiptoe heeft goed nagedacht over de ergonomie van de stoel en 2000 mensen gevraagd naar hun zitwensen. Daarna is elk detail onder de loep genomen. De hoek van de stoelpoten, de ronding in de rugsteun en zitting, de hoogte van het zitvlak en de afronding van het materiaal. 

Door de aandacht voor ergonomie en comfort is de stoel voor veel doeleinden geschikt. Als eettafelstoel, bureaustoel, restaurantstoel etc.

De stoel bestaat uit 5 delen en het verbindingselement is ontstaan door een samenwerking met de vliegtuigindustrie. De grondstoffen voor de SSD stoel komen uit Europa en is daar ook geproduceerd. De verpakking bestaat voor 80% uit gerecycled materiaal. 


De SSDr stoel is beschikbaar in 4 stijlvolle monochrome kleuren, te weten: zwart, wit, terracota rood en roezemarijn groen. Plastic en staal hebben dus volledig dezelfde kleur.

Specificaties:
Hoogte: 80,5 cm 
Zithoogte: 47,5 cm
Lengte: 51,6 cm
Breedte: 41,8 cm
Materiaal: staal, gerecycled PP plastic
Kleuren poten: zwart, wit, groen en rood
100% geproduceerd in EuropaTIPTOE

Duurzaam meubilair dat verschillende generaties mee kan gaan én betaalbaar én uniek is, dat was het droomlijstje van Matthieu en Vincent bij de start van Tiptoe. In 2015 is Tiptoe met behulp van crowdfunding gestart in Parijs. Inmiddels biedt Tiptoe in 40 landen haar producten aan. Hoeked is blij als reseller in Nederland voor Tiptoe actief te zijn!

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw