✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm
TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm
TIPTOE x Klein Blue Tafelpoot 75cm
Tijdelijk verkrijgbaar, de Tiptoe tafelpoot in ultramarijn blauw. Deze kleur is ontwikkeld in samenwerking met de Yves Klein Archives.

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

€ 84,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Limited Edition TIPTOE tafelpoot in ultramarijn Blauw


TIPTOE heeft in samenwerking met de Yves Klein Archives een gelimiteerde collectie in ultramarijn blauw gemaakt.
Deze samenwerking is ter ere van de 95e verjaardag van de kunstenaar Yves Klein, geboren in Nice en voortijdig overleden in 1962, op 34-jarige leeftijd.
 
Yves Klein, een belangrijke kunstenaar van de 20e eeuw, schonk de geschiedenis een originele kleur die legendarisch is geworden: een ultramarijnblauw van onvergelijkbare intensiteit, dat volgens hem "de meest perfecte uitdrukking van blauw" is en dat hij adopteerde als middel in zijn zoektocht naar het immateriële en het oneindige. Deze kleur die hij "IKB" (International Klein Blue) noemde, kenmerkt veel van zijn werken, met name zijn monochroom werken
 
Om deze blauwtint te ontwikkelen, werkte TIPTOE maandenlang nauw samen met de Yves Klein Archives, wiens missie het is om het werk van de kunstenaar te beschermen en te promoten.
 
Een beperkte en exclusieve collectie.

 

Een paar tips op een rij voor het gebruik van deze tiptoe tafelpoten:
- het blad dient tussen de 30 en 40 mm dik te zijn
- maximale maat voor 4 poten bij een houten blad is 180 x 100 cm (als het blad langer dan 150 cm is, is een dikte van minimaal 40 mm aanbevolen)
- maximaal gewicht voor 4 tafelpoten is 70 kg (inclusief het gewicht van het tafelblad)
- het gebruik van een glazen tafelblad of vergelijkbaar fragiel materiaal is niet aan te bevelen.
 

Specificaties:
Maten: 75 x 6 x 6 cm
Materiaal: Staal met poedercoating, epoxy verf
Gewicht: 2,5 kg
100% geproduceerd in Europa

TIPTOE

Duurzaam meubilair dat verschillende generaties mee kan gaan én betaalbaar én uniek is, dat was het droomlijstje van Matthieu en Vincent bij de start van Tiptoe. In 2015 is Tiptoe met behulp van crowdfunding gestart in Parijs. Inmiddels biedt Tiptoe in 40 landen haar producten aan. Hoeked is blij als reseller in Nederland voor Tiptoe actief te zijn!

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw