✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Lucie Kaas
Lucie-Kaas

Lucie Kaas Kokeshi dolls to have and to hold...


Van Lucie Kaas vind je bij ons de hele collectie Kokeschi dolls gemaakt door Becky Kemp van Sketch.inc.
De kleine designstudio van Becky Kemp staat in Zuid-London. Al vanaf heel jong schetste Becky dagelijks in haar tekenboek. Als telg uit een creatieve familie wist Becky dat  ontwerpen en creëren haar diepste wens was. Ze studeerde Fine Art Painting en werkte als fulltime kunstdocente voordat ze haar droom als zelfstandig kunstenaar achterna ging. Sketch.inc werd geboren in 2011 en haar zeer decoratieve handgeschilderde Kokeshis genereerden direct een hoop aandacht op social media. Becky heeft een absoluut talent om heel precies te schilderen en tegelijkertijd oog te hebben voor een humoristische of creatieve impressie. Deze combinatie heeft haar veel succes en volgers opgeleverd. Een waarschuwing is op z'n plaats: heb je je eerste kokeshi bemachtigd dan wil je er vast meer! :-)

Eind 2015 hebben Lucie Kaas en Becky Kemp - aka Sketch. Inc - de krachten gebundeld in een samenwerking die erg past bij de interesse van Lucie Kaas om samen te werken met allerlei ontwerp-talenten over de hele wereld.

Kokeshi dolls zijn traditionele Japanse figuren die gekarakteriseerd worden door een groot hoofd en een eenvoudig lichaam. Ze zijn bedoeld als symbolen voor vriendschap. Becky heeft de poppen gemoderniseerd en omgevormd in kleine design objecten. Sommige figuren zijn geinspireerd op grootheden uit de kunst en designwereld. Anderen komen puur uit de fantasie van Becky zelf . Elke pop is handgeschilderd, met veel aandacht voor originaliteit en precisie. Dát karakteriseert elke kokeshi doll van Lucie Kaas ontworpen door Sketch.inc.


Weergave:
  2 / 3  Bezig met laden...
Lucie Kaas Jean Michel Basquiat Evil Thoughts White Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Deze kokeshi is versierd met Basquiats werk "Evil Thoughts",...
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Ella Fitzgerald - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is een van de grootste Jazzvocalisten ooit, the Queen of Jazz: Ella...
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Elton USA - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is de Grammy winnaar Sir Elton John in zijn uit 1967 onvergetelijke...
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Ruth Bader Ginsburg - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is de Notorious RBG, ofwel hoogste rechter Ruth Bader Ginsburg
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Prince - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is Prince in Purple Rain pak. Gelimiteerde uitgave.
59,00 incl. btw
Lucie Kaas Claudia Schiffer - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is topmodel Claudia Schiffer.
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Florence Griffith Flo-Jo - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is sportheld Florence Delorez Griffith.
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Tommie Smith - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is sportheld en human rights activist Tommie Smith.
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Jackie Brown - Kokeshi doll
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit karakter komt uit de gelijknamige Tarantino film Jackie Brown.
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Kill Bill Gogo Yubari - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Deze karakters komen uit de film Kill Bill.
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Kill Bill Lucy Liu -O-Ren Ishii - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Deze karakters komen uit de film Kill Bill.
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Kill Bill Daryl Hannah-Elle Driver - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Deze karakters komen uit de film Kill Bill.
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Muhammad Ali - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is de bokslegende Muhammad Ali.
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Jean Michel Basquiat - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is all round artiest Jean-Michel Basquiat.
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Aladdin Sane Kokeshi pop
De geweldige handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas maken je zooo hebberig! Hier de iconische David Bowie als Aladdin Sane
52,00 incl. btw
Lucie Kaas Georgia O'Keeffe - Kokeshi pop
De geweldige serie handgeschilderde Kokeshi dolls van Sketch. Inc voor Lucie Kaas. Dit is kunstschilder Georgia O'Keeffe
52,00 incl. btw
Lucie Kaas luxe sleutelhanger Jackie Kennedy
Voor aan je tas , sleutelbos of ander dierbaar bezit: een prachtige sleutelhanger met de iconische "first lady" Jackie Kennedy
24,00 incl. btw
Lucie Kaas luxe sleutelhanger Coco Chanel
Voor aan je tas , sleutelbos of ander dierbaar bezit: een prachtige sleutelhanger met de iconische Coco van Lucie Kaas.
24,00 incl. btw
Lucie Kaas Kokeshi Kiss The Catman
Een kokeshi van de Hottest band in the World "Kiss" in hun on-stage outfit! Wie is jouw favoriet? Dit is The Catman.
40,00 incl. btw
Lucie Kaas Kokeshi Kiss The Spaceman
Een kokeshi van de Hottest band in the World "Kiss" in hun on-stage outfit! Wie is jouw favoriet? Dit is The Spaceman.
40,00 incl. btw
  1  2  3  


Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw