✓ Voor 18:00 besteld morgen in huis ✓ gratis verzending vanaf €50 (NL/BE/DE) ✓ 14 dagen retour
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken / Midori /

Midori MD paper notebook Light A4 Blanco (3 pcs)

MD paper notebooks 3 pack blank MD paper notebooks 3 pack blank MD paper notebook A4  (3 pcs) MD paper notebook A4  (3 pcs) MD paper notebook A4  (3 pcs)
MD paper notebooks 3 pack blank MD paper notebooks 3 pack blank MD paper notebook A4  (3 pcs) MD paper notebook A4  (3 pcs) MD paper notebook A4  (3 pcs)
Midori MD paper notebook Light A4 Blanco (3 pcs)
Met de MD serie brengt Midori zijn notebooks terug naar de essentie. Dit is een 3 pack MD Notebook A4 met blanco bladzijden.

Standaard levertijd

1-2 dagen. Voor 18:00 besteld morgen in huis

€ 19,90
Prijs per stuk
Variatie: Midori MD paper notebook Light A4 Blanco (3 pcs)
Aantal: 
Bestellen
 

Midori MD Paper Products; pure eenvoud


MD Paper Products is een collectie van Midori waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de aantrekkingskracht van papier en de focus ligt op de schrijfervaring. Schrijven op de bladzijden van MD Paper Products gaat soepel, het papier druk niet door en het is perfect voor schrijven met een vulpen.De kaften zijn geminimaliseerd om het schrijfcomfort niet in de weg te zitten. Mede hierdoor zijn MD Paper Products notebooks stijl-iconen geworden. 

De 3 pack bestaat uit cahiers van 48 pagina's elk. Ze zijn niet gebonden maar geniet en blijven dus ook goed open liggen. De cahiers hebben zachte kaften en kunnen vanuit de kern ook eventueel dubbel gevouwen worden. Door hun flexibileit zijn ze makkelijk mee te nemen. Bijgesloten zijn labels en cijfers, zodat de cahiers als volumes zijn te gebruiken die elkaar opvolgen.   

Er is ook een losse kaft te bestellen wanneer je het notebooks wat extra bescherming wilt geven. Je kunt in 1 kaft 2 cahiers opbergen of meenemen.

Productgegevens
maat: 27,5 x 21 cm
aantal pagina's: 3 x 48 
Kleur papier: off white
uitvoering: blanco


 

Hoeked

info@hoeked.com
kvk 64467090
Btw NL001630140B63

Nederland en België: gratis verzenden vanaf €50,-
Verzendkosten €3,25 - €3,95

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw